Recruiters voor
financials met karakter

Greenberg Staffing is gespecialiseerd in financiële functies op zowel permanente als tijdelijke basis op operationeel niveau. Greenberg Staffing helpt organisaties bij het oplossen van financiële kennis- en capaciteitsvraagstukken. Wij hebben een groot netwerk van finance professionals die direct inzetbaar zijn. Onze consultants zijn gelijkwaardige gesprekpartners die tot de kern van de zaak kunnen doordringen. Op een snelle en efficiënte wijze verzorgen wij het gehele recruitmentproces om de juiste kandidaat te vinden. Daadkrachtig, creatief, en open.

Innovatief en proactief

De toegenomen communicatiemogelijkheden en vergaande transparantie van de recruitmentmarkt door social media hebben het recruitment vak ingrijpend veranderd. Onze werkwijze is volledig ingericht op het leveren van maximale toegevoegde waarde bij het vinden van de het juiste karakter die het verschil kan maken in een functie.

Bij Greenberg Staffing geloven we dat karakter, zoals talent en drive het verschil maakt in de succesvolle uitvoering van een functie. Alleen beoordelen op cv en ervaring zien wij als onvoldoende informatie om de kandidaat aan de volgende stap te helpen.

Betrokken

Voor, tijdens en na een procedure blijven wij betrokken bij onze kandidaten en klanten. Zo zijn er periodieke momenten om met elkaar te evalueren zodat groei gestimuleerd wordt.

Stuur voor meer informatie over Greenberg Staffing een email naar info@greenbergstaffing.nl of bel rechtstreeks één van onze consultants op 020-3337890.

Kernwaarden

Bij Greenberg Staffing geloven we dat karakter het verschil maakt. Dat zie je terug in de kandidaten die we vinden en in onze manier van werken, waarin we daadkrachtig, creatief en open voor je aan de slag gaan. Volledig ontzorgd begeleiden we je naar een realistische invulling van jouw wensen. Of het nu tijdelijk of permanent is, wij zoeken de persoonlijkheid die werkelijke waarde toevoegt aan jouw team en organisatie. Net zolang totdat we een echte klik hebben. Tussen Karakters.

Diensten

Sinds 2011 heeft Greenberg Staffing zich gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals. De innovatieve werkwijze en het uitgebreide netwerk geven onze opdrachtgevers een riante voorsprong bij het werven van ambitieuze en talentvolle kandidaten die op zoek zijn naar hun volgende carrièrestap. Samen bespreken we de vacature en het gewenste proces, wij doen de selectie en screeninggesprekken voor jullie en begeleiden het volledige traject.

Kies voor een van onze mogelijkheden!

Uitzendkrachten

Tijdelijke ondersteuning nodig op de afdeling? Vertel ons wat jullie nodig hebben en wij regelen binnen 24 uur een passende uitzendkracht. Wij bieden een vrijblijvende proefdag aan, zodat op de werkvloer kan worden ervaren of de persoon voldoet aan de functievereisten en past bij het team.

Interim oplossingen

Voor complexere kennis- of capaciteitsvraagstukken hebben wij een pool van per direct inzetbare interimmers beschikbaar. Deze zelfstandigen worden door ons gesproken en uitgebreid gescreend op kennis en ervaring.

Om de juiste doelgroep voor de specifieke vacature te bereiken is het belangrijk om te werken met een goede vacaturetekst. Werkgevers schrijven de tekst vanuit hun eigen perspectief en kijken vaak alleen naar wat ze nodig hebben. Voor een potentiële nieuwe collega is het vooral interessant om te weten wat je ze kunt bieden.

Onze consultants zijn erin getraind om een vacature te optimaliseren of volledig samen te stellen indien deze niet beschikbaar is.

SEO-proof Enthousiasmerend Marketingtool

“Hoe kan ik de samenwerking binnen mijn team optimaliseren?”, “Uit welk type persoonlijkheden bestaat mijn team en hoe leren zij elkaar beter te begrijpen?”, “Op welke manier kan ik het maximale uit mijn teamleden halen door ze te laten doen waar hun kracht ligt?”. Dit zijn voorbeelden van vraagstukken die wij vanuit onze opdrachtgevers krijgen.

Middels onze assessment game Greenberg Island helpen wij werkgevers om een of meerdere teams in kaart te brengen en hen te adviseren.

Greenberg Island toont sterktes en zwaktes van (potentiële) werknemers Greenberg Island geeft richting aan management Greenberg Island verbetert kans van slagen bij bemiddeling

Deze bedrijven kiezen ook voor Greenberg Staffing

Amsterdam office
WTC, F tower, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
+31(0)20 333 7890

info@greenbergstaffing.nl

Rotterdam office
Milleniumtoren, 23th floor
Weena 690
3012 CN Rotterdam
+31(0)10 26 871 40

info@greenbergstaffing.nl