Recruiters voor
financials met karakter

Greenberg Staffing is gespecialiseerd in financiële functies op zowel permanente als tijdelijke basis op operationeel niveau. Greenberg Staffing helpt organisaties bij het oplossen van financiële kennis- en capaciteitsvraagstukken. Wij hebben een groot netwerk van finance professionals die direct inzetbaar zijn. Onze consultants zijn gelijkwaardige gesprekpartners die tot de kern van de zaak kunnen doordringen. Op een snelle en efficiënte wijze verzorgen wij het gehele recruitmentproces om de juiste kandidaat te vinden. Daadkrachtig, creatief, en open.

Innovatief en proactief

De toegenomen communicatiemogelijkheden en vergaande transparantie van de recruitmentmarkt door social media hebben het recruitment vak ingrijpend veranderd. Onze werkwijze is volledig ingericht op het leveren van maximale toegevoegde waarde bij het vinden van de het juiste karakter die het verschil kan maken in een functie.

Bij Greenberg Staffing geloven we dat karakter, zoals talent en drive het verschil maakt in de succesvolle uitvoering van een functie. Alleen beoordelen op cv en ervaring zien wij als onvoldoende informatie om de kandidaat aan de volgende stap te helpen.

Betrokken

Voor, tijdens en na een procedure blijven wij betrokken bij onze kandidaten en klanten. Zo zijn er periodieke momenten om met elkaar te evalueren zodat groei gestimuleerd wordt.

Stuur voor meer informatie over Greenberg Staffing een email naar info@greenbergstaffing.nl of bel rechtstreeks één van onze consultants op 020-3337890.

Kernwaarden

Bij Greenberg Staffing geloven we dat karakter het verschil maakt. Dat zie je terug in de kandidaten die we vinden en in onze manier van werken, waarin we daadkrachtig, creatief en open voor je aan de slag gaan. Volledig ontzorgd begeleiden we je naar een realistische invulling van jouw wensen. Of het nu tijdelijk of permanent is, wij zoeken de persoonlijkheid die werkelijke waarde toevoegt aan jouw team en organisatie. Net zolang totdat we een echte klik hebben. Tussen Karakters.

Diensten

Deze bedrijven kiezen ook voor Greenberg Staffing

Amsterdam office
WTC, Tower 3, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
+31(0)20 333 7890

info@greenbergstaffing.nl

Rotterdam office
FIRST Gebouw, 19th floor
Weena 788
3014 DA Rotterdam
+31(0)10 26 871 40
info@greenbergstaffing.nl