Werken bij
Greenberg Staffing

Onze visie

Bij Greenberg Staffing geloven we dat karakter het verschil maakt. Dat zie je terug in de kandidaten die we vinden en in onze manier van werken, waarin we daadkrachtig, creatief en open met elkaar en voor kandidaten aan de slag gaan. Volledig ontzorgd begeleiden we onze klanten en kandidaten naar een realistische invulling van hun wensen. Of het nu tijdelijk of permanent is, wij zoeken de persoonlijkheid die werkelijke waarde toevoegt aan een team en organisatie. Net zolang totdat we een echte klik hebben. Tussen Karakters.

Onze kernwaarden

Daadkrachtig, creatief, open. Onze kernwaarden staan centraal in de dienstverlening en in de communicatie op de werkvloer. We stimuleren innovatieve ideeën en verwachten dat je in staat bent om door te zetten op het moment dat het je lastig wordt gemaakt. Kwetsbaarheid is voor ons erg belangrijk; om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen moet je in de spiegel durven kijken. Het zorgt er ook voor dat we elkaar goed kennen als collega’s en er een topsfeer is tijdens teamactiviteiten.

360 graden rol

Als Recruitment Consultant bij Greenberg Staffing heb je een 360-graden rol. Je haalt zelf opdrachten binnen bij klanten, kwalificeert vacatures, zoekt kandidaten en geeft advies totdat het sollicitatieproces van je kandidaten is afgerond. Je werkt voor verschillende klanten en onderhoudt het contact, ook als er geen opdracht loopt. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk en bouw je een sterk netwerk op binnen de financiële arbeidsmarkt. Als consultant werk je zelfstandig, maar er is een hecht team waarin je veel ondersteuning krijgt.

Welke volgende stap past er bij jouw karakter?

Om inzicht te krijgen in jouw karakter hebben wij een game ontwikkeld. Je doet een tour over een eiland en komt voor bepaalde keuzes te staan. Welke keuze maak jij? Er is geen goed of fout, maar aan de hand van de keuzes die je maakt krijg je inzicht in jouw karakter.

Kies voor een uitdagende carrière bij Greenberg Staffing

Kies je voor een carrière bij Greenberg Staffing, dan leer je de eerste maanden de benodigde basisvaardigheden door verscheidene interne en externe trainingen en cursussen. Ook loop je mee met ervaren consultants, andere afdelingen en managers om een duidelijk beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden en hoe je deze kan omzetten in successen. Iedere consultant heeft zijn eigen aanpak en tips, waar je veel van kan leren.

Als de basis staat, zal de opgedane kennis worden ingezet in de praktijk. Jij ontdekt hoe je een goede consultant wordt en krijgt snel veel verantwoordelijkheid. Je begint met het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor verschillende opdrachtgevers. Terwijl jij je netwerk opbouwt krijg je ook persoonlijke begeleiding en zijn er bijvoorbeeld salestrainingen om je kennis te blijven aanvullen. Uiteindelijk adviseer jij al je klanten & kandidaten zelfstandig en op een persoonlijke manier en weet jij de beste talenten uit de markt te selecteren en te begeleiden.

 • Dynamische functie; veel verantwoordelijkheid om je ‘eigen’ winkel te runnen
 • Enthousiaste collega’s & veel teamuitjes
 • Toplocaties op de Zuid-As en in het centrum van Rotterdam
 • Groot klantportfolio
 • Passende persoonlijke ontwikkeling aan de hand van ons persoonlijkheidsmodel
 • Goede voorwaarden & doorgroeimogelijkheden
 • Je bent daadkrachtig, creatief en open
 • Je bent op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid
 • Graag ga je buiten je comfort zone en verleg je je grenzen
 • Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, je schrikt niet van feedback
 • Je wil graag anderen adviseren en overtuigen aan de telefoon en in real life
 • HR & Recruitment advies geven aan organisaties & Finance afdelingen
 • Je netwerk optimaal inzetten om klant en kandidaat op de juiste manier te verbinden
 • Je persoonlijke kwaliteiten in kaart brengen en leren inzetten
 • Potentiële organisaties en talentvolle kandidaten benaderen
 • Kandidaten interviewen en screenen op vaardigheden & persoonlijkheid

We ontvangen natuurlijk graag je CV. Een motivatie van een paar zinnen is welkom, maar een uitgebreide brief is zeker niet nodig. Zien we een match? Ons sollicitatieproces bestaat dan uit drie gesprekken. In het eerste gesprek leggen we je uit wat je kan verwachten van ons als organisatie en wat je leert in het traineeship. In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en bespreken we je motivatie. Het laatste gesprek is een klik-gesprek met onze oprichter. Zo krijg je snel een goed beeld van ons en wij van jou!

Meer weten over ons kantoor & werkwijze?
Bekijk het filmpje voor een indruk van ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Testimonials trainees

“Uitdagende start van jouw carrière! ” 

Melissa van Wee, Consultant Greenberg Staffing

“Binnen Greenberg Nielsen is er een focus op talent, persoonlijke groei en succes.”

Laurie Vaneker, Consultant Werving & Selectie

“Greenberg levert naast een fijne werkplek, een familie.“

Manon Sollie, Office Manager

“GreenbergNielsen heeft duidelijke kaders en biedt voor een consultant veel ruimte om verschillende zaken op te pakken.”

Rick Westland, Consultant Werving & Selectie

“Work Hard, Play Hard.“

Eline van der Stee, Consultant Rotterdam

“Je krijgt binnen Greenberg Nielsen de ruimte om naar jezelf op zoek te gaan, welke (dieperliggende) problemen daarbij horen en waarom je bepaald gedrag vertoond en hoe je hier iets mee kan doen.“

Thijn de Jong, Consultant Interim Solutions

Wil je deel uitmaken van de Greenberg Family?

Dat is leuk om te horen, solliciteer!
Of voor vragen, neem contact op met Roshan Geramian via roshan.geramian@greenbergnielsen.nl of 0634019251

Amsterdam office
WTC, Tower 3, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
+31(0)20 333 7890

info@greenbergstaffing.nl

Rotterdam office
FIRST Gebouw, 19th floor
Weena 788
3014 DA Rotterdam
+31(0)10 26 871 40
info@greenbergstaffing.nl