Recruiters voor
financials met karakter

Wie zijn wij?

Bij Greenberg Staffing werkt een groep energieke mensen met passie voor ons vak; niet alleen het beste uit onszelf halen, maar ook het beste uit jou halen!

Hoe doen wij dat?

Door middel van persoonlijke gesprekken bij ons op kantoor leren we je kennen en begrijpen we jouw drive en ambitie. Dit doen we door het in kaart brengen van jouw talenten middels onze assessment game Greenberg Island. Vervolgens koppelen wij jou aan ons netwerk. Wij geloven in het talent dat iedereen heeft en halen dat naar boven. Talent zorgt er immers voor dat je uitblinkt op de werkvloer en dat staat volledig los van ervaring of leeftijd. Samen zoeken wij jouw nieuwe werkgever!

Kernwaarden

Wij zijn te herkennen aan onze kernwaarden die wij zowel intern naar elkaar, als ook naar de buitenwereld toe weten uit te dragen.

We hebben de drive om een baan te zoeken die echt bij jou past. We zetten dan ook graag dat extra stapje voor jou. Onze consultants staan naast je en geven je advies waar je echt wat aan hebt. Je krijgt meer inzicht in jezelf en de (carrière) wensen die je hebt zodat je een nieuwe baan kiest die echt bij je past en je straks weer met plezier naar je werk gaat.

We kijken verder dan jouw cv. Jouw karakter doet er toe. Zo geeft de Greenberg Island game je inzicht in welke volgende stap er bij jouw karakter past. Dus ook als je cv ‘anders’ is lukt het ons vaak toch om een gesprek te regelen met jouw toekomstige werkgever.

We zijn open in de manier waarop we in contact staan met kandidaten en klanten. Ook zijn we open naar elkaar zodat we jou en elkaar zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarbij zijn we transparant en geven we realistische verwachtingen van wat we jou kunnen bieden.

Waar zijn wij goed in?

Als specialist in het bemiddelen van financiele starters en professionals beschikken wij over hét netwerk wat jou verder brengt! Als dochteronderneming van Greenberg Nielsen, de werving & selectiespecialist binnen Finance, opereren wij al sinds 2011 in de Randstad met gepassioneerde en gedreven collega’s. Wij zijn trots om de externe partner te mogen zijn van grote multinationals en de MKB-ondernemingen waar wij nauwe relaties mee hebben opgebouwd. Met onze persoonlijke aanpak en energie weten onze relaties ons keer op keer terug te vinden en is ons doel om de verwachtingen te overtreffen.

Wij durven nieuwe dingen te proberen en mensen hier in mee te nemen. De wereld staat immers niet stil en wij ook niet! Wil jij ook niet langer stilstaan en het avontuur met ons aangaan?

“Recruiters voor financials met karakter”

Amsterdam office
WTC, Tower 3, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
+31(0)20 333 7890

info@greenbergstaffing.nl

Rotterdam office
FIRST Gebouw, 19th floor
Weena 788
3014 DA Rotterdam
+31(0)10 26 871 40
info@greenbergstaffing.nl