Go for the click that
makes you tick

Wie zijn wij?

Bij Greenberg Staffing werkt een groep energieke mensen met passie voor ons vak; niet alleen het beste uit onszelf halen, maar ook het beste uit jou halen!

Hoe doen wij dat?

Door middel van persoonlijke gesprekken bij ons op kantoor leren we je kennen en begrijpen we jouw drive en ambitie. Dit doen we door het in kaart brengen van jouw talenten middels onze assessment game Greenberg Island. Vervolgens koppelen wij jou aan ons netwerk. Wij geloven in het talent dat iedereen heeft en halen dat naar boven. Talent zorgt er immers voor dat je uitblinkt op de werkvloer en dat staat volledig los van ervaring of leeftijd. Samen zoeken wij jouw nieuwe werkgever!

Kernwaarden

Wij zijn te herkennen aan onze kernwaarden die wij zowel intern naar elkaar, als ook naar de buitenwereld toe weten uit te dragen.

Wij staan altijd klaar en zoeken continue naar kansen, die zorgen immers voor succes!
Wij vieren de successen met elkaar en bundelen onze krachten; samen komen wij veel verder!

Wij werken graag buiten de gebaande paden wat zorgt voor betere resultaten. Wij kijken verder dan puur alleen naar jouw skills, jouw persoonlijkheid maakt het verschil!

Ontwikkeling is voor iedereen belangrijk om te blijven groeien, ook voor ons. Wij staan dan ook altijd open voor feedback en vinden het belangrijk dat er gesproken wordt over wat wij goed doen, maar ook over wat wij kunnen verbeteren.

Waar zijn wij goed in?

Als specialist in het bemiddelen van financiele starters en professionals beschikken wij over hét netwerk wat jou verder brengt! Als dochteronderneming van Greenberg Nielsen, de werving & selectiespecialist binnen Finance, opereren wij al sinds 2011 in de Randstad met gepassioneerde en gedreven collega’s. Wij zijn trots om de externe partner te mogen zijn van grote multinationals en de MKB-ondernemingen waar wij nauwe relaties mee hebben opgebouwd. Met onze persoonlijke aanpak en energie weten onze relaties ons keer op keer terug te vinden en is ons doel om de verwachtingen te overtreffen.

Wij durven nieuwe dingen te proberen en mensen hier in mee te nemen. De wereld staat immers niet stil en wij ook niet! Wil jij ook niet langer stilstaan en het avontuur met ons aangaan?

Contact ons!

“Always looking for the click that makes you tick!”

Amsterdam office
WTC, F tower, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
+31(0)20 333 7890

info@greenbergstaffing.nl

Rotterdam office
Milleniumtoren, 26th floor
Weena 690
3012 CN Rotterdam
+31(0)10 26 871 40

info@greenbergstaffing.nl