Jouw nieuwe
baan vinden?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen een financiële afdeling? Zit jij in een baan en wil jij graag een volgende stap maken? Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen met zoeken? Of ben jij per direct beschikbaar en benieuwd wat de arbeidsmarkt te bieden heeft? Welkom!

Wij hebben doorlopend vacatures binnen ons brede netwerk aan opdrachtgevers. Een deel daarvan kun je terugvinden op onze website. Echter zal niet alles online staan, vanwege de invulsnelheid in de openstaande vacatures. Er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf bij ons kenbaar te maken:

  • Je kunt reageren op een vacature die jij op onze website hebt zien staan en waar je interesse in hebt

  • Je hebt jezelf ingeschreven bij Greenberg Staffing om de mogelijkheden met een van onze consultants te bespreken

  • Je kunt ons altijd bellen op 020-7773890. Onze consultants staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Vervolgens ontvangen wij jou graag bij ons op kantoor om uitgebreider kennis te maken en jouw wensen te horen

Ongeacht jouw eerste voorkeur voor het contactmoment, kun je meer van ons verwachten dan alleen een match op een vacature. Daarbij ligt onze kennis van de arbeidsmarkt op het gebied van financiële vacatures. Wij zijn er om jou te ondersteunen in het sollicitatieproces. Ook wanneer jij gebruik wil maken van ons carrièreadvies of hulp nodig hebt bij het opstellen van een cv, kun je bij de consultants van Greenberg Staffing terecht.

Wanneer jij voor een persoonlijk gesprek wordt uitgenodigd, bespreken wij meer dan alleen jouw financiële kennis en vaardigheden. Wij vinden het belangrijk om jou als persoon beter te leren kennen en te weten wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan. Niet alleen in de inhoud van de functie, maar ook in welke werkomgeving jij het beste tot jouw recht komt.

Welke volgende stap past er bij jouw karakter?

Om inzicht te krijgen in jouw karakter hebben wij een game ontwikkeld. Je doet een tour over een eiland en komt voor bepaalde keuzes te staan. Welke keuze maak jij? Er is geen goed of fout, maar aan de hand van de keuzes die je maakt krijg je inzicht in jouw karakter.

“Iedereen heeft talenten en deze halen wij graag met jou naar boven!”

Wil jij meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact op met een van onze consultants of schrijf je in via de inschrijfpagina.

Amsterdam office
WTC, Tower 3, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
+31(0)20 333 7890

info@greenbergstaffing.nl

Rotterdam office
FIRST Gebouw, 19th floor
Weena 788
3014 DA Rotterdam
+31(0)10 26 871 40
info@greenbergstaffing.nl